diumenge, 12 d’octubre del 2008

Benvinguts al Bloc del Cafè Literari!

Aquest projecte és hereu directe de l'antic Cafè literari, que un dia vam construir en forma de pàgina web i de fòrum. Durant força anys, en aquell lloc vam mantenir tertúlies sobre lectures que ens havien apassionat, disgustat, decebut... que, al cap i a la fi, ens havien provocat alguna cosa, ni que fos indiferència.

Però com que els temps canvien i, siguem sincers, una pàgina web amb cara i ulls costa molt de mantenir i el temps sempre és escàs, després d'un llarg parèntesi iniciem aquesta nova etapa. La gran novetat és, format a part, que ara el cafè literari estarà conduït per dues persones, lletraferits jmpenitents: la nur i l'Spock. Però, és clar, un bloc, i sobretot aquest bloc, no té sentit sense vosaltres, sense la vostra participació activa, les vostres opinions "desacomplexades" —com diria la nostra amiga Eva Piquer—, comentaris o visites furtives.

Així doncs, i sense més preàmbuls, posem en marxa la cafetera i obrim les portes del nou Cafè Literari, tot esperant que us hi sentiu, almenys, tan còmodes com us trobàveu al vell local.

Benvinguts!

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!
Veig que sóc la primera d´entrar. Mmmmm quina oloreta de cafè...
Crec que aquí hi estaré molt bé, em deixeu quedar amb vosaltres?
Per cert, m´agafo aquell raconet d´allà que hi toca el solet.
Espero poder caminar al vostre costat, per aquest món de lletres, de paraules, de frases, de textos...
Spock, nur, xin-xin, per vosaltres! FELICITATS!!!!

Spock ha dit...

Benvinguda, Tripulant! L'oloreta de què parles és perquè has estat la primera a compartir cafè (i avui cava) amb nosaltres.

esperem veure't per aquí moltes vegades. una abraçada!

nur ha dit...

Ja faig tard, com sempre! Benvinguda, tripulant (de somnis) i, com ja t'ha dit l'Spock, per aquí t'esperem i gràcies per venir-hi :)

Cava per tots!

enric ha dit...

Ep! que faig tard? voldria també una copeta de cava.
Us passaré a veure tot sovint i, si em deixeu, ficaré cullerada.
Enhorabona!

Unknown ha dit...

Ei! Hi ha cava? Doncs, n'agafo! Moltes felicitats pel bloc!

Spock ha dit...

Enric, sens dubte com més cullerades s'hi fiquin millor pel bloc i per tots... i la teva ja la potts anar esmolant! Aquí tens una copa de cava ben generosa, però n'hi ha tant com en vulguis :)

Tirai, ostres quina alegria! Ets ràpida com el vent tu, eh? Gràcies per venir i....ja ho saps, barra lliure i moooltes brindadetes. També t'hi esperem sovint!

Alba ha dit...

Sempre va bé un bon cafè :)

Spock ha dit...

Cert, Ailbee, sobretot si comptem amb la col·laboració de gent com tu!

Ferran Porta ha dit...

Enhorabona per la iniciativa, doncs, i ep, compte que se us gira feina!: d'aquí a pocs dies comença Kosmopolis al CCCB. A llegir tothom!!

nur ha dit...

enric, tirai, ailbhe: benvinguts :)

ferran: benvingut, també farem tè vermell per als no cafeters :)

Ostres, quina cosa més complicada això de Kosmopolis: quants actes, quants temes. Ho llegiré detingudament. Merci!

Spock ha dit...

Benvingut, Ferran! Com ha dit la Nur, cafè, te o cava, tu tries. I gràcies per posar-nos deures així d'entrada; em consta que la Nur ja s'està documentant!

Xavi ha dit...

Encaixarà un ciènciaferit lletraferit com jo, en tot plegat?

Spock ha dit...

Ja hi has encaixat! Benvingut, que encara hi queda cava!

nur ha dit...

Xavi: benvingut! i tant que hi encaixes i potser ens aportes el punt de vista que tant ens fa falta (el cienciaferit). Petonets :*

Joana ha dit...

Hola!
Jo no vaig tard, vaig tardíssim però m'agrada el cafè i el cava...tant se val !
I les lletres i els llibres encara més!
Felicitat pel bloc!
Aniré passant. Ja us enllaço
Una abraçada!

Unknown ha dit...

Com no podia passar per aquí i saludar un vell conegut? Recordo que tenim una quedada pendent de fa mooooolt temps! I fer del cafè literari un cafè de màquina ben consistent! :)))

Felicitats Spock, nur, molts ànims i que us vagi la mar de bé! ^^

Aniré passant tant com em sigui possible. De moment us aniré observant des del meu petit bloc, el qual és obert als vostres comentaris per suposat.

M'ha fet feliç saber de nou de tu Spocki! :) Em sap greu no haver badat boca en tot aquest temps, però els detalls sempre poden ésser relats més endavant.

Petonassos per tothom!

Spock ha dit...

Neith! Quina alegria veure't per aquí! I tant que t'hi esperem... i tant de bo els detalls de què parles es converteixin en relats tan magnífics com ens tens acostumats.

Una abraçada molt gran!

Lucila Mallart ha dit...

Amb una mica de retard, m'afegeixo a les felicitacions i al cava (és massa tard pel cafè!). Sóc una de les que recorda el naixement del cafè literari original, en format pàgina web, i per això em fa especial il·lusió acompanyar-vos en aquesta nova i de ben segur molt exitosa etapa.

També m'agradarà compartir la sobretaula, el fum, la llum apagada i els somriures del vostre cafè literari. I si voleu fer un tomb per casa meu, hi esteu tots convidats també! (encara que la feina no em permet ser-hi gaire...).

Una abraçada ben forta!!

Spock ha dit...

Benretrobada, Lucila!

Em fa molta il·lusió tenir-te per aquí i redescobrir un dels blocs més interessants i més ben escrits que conec. I és que, ben mirat, un viatge sempre pot comportar un componenliterari, no?

Una abraçada ben gran!

Salomé ha dit...

Ohhhhh!, deu dies sense internet i ja m'he perdut la inauguració.
Spock, gràcies per fer resorgir el Cafè Literari. Passaré per aquí sempre que pugui.
Una abraçada

Spock ha dit...

Hola, Salomé! Ja ho diuen quan una cosa és molt feixuga: "més llarg que un dia sense Internet"! Però encara estem d'inauguració, i si recuperem una amiga de l'antic Cafè, encara amb més motiu.

T'esperem sovint per aquí! Una abraçada.

quim ha dit...

Entro una mica tard, però de tota manera aprofito l'ocasió per desitjar llarga vida a aquest bloc. Del que he llegit m'agrada especialment que també parleu dels moments i de les coses que us han passat mentre heu llegit el llibre. Crec que és una cosa original i refrescant, acostumats a la progrepedanteria dels suplements culturals de El País, per exemple.

nur ha dit...

quim: no direm allò de "nunca es tarde si la dicha es buena", però benvingut a aquest bloc, ja pots seure, acomodar-te i servir-te un whisket, que el cava es va acabar fa dies :P

Unknown ha dit...

3. Chairpersons of People’s Committees of provinces and centrally run cities (below collectively referred to as provincial-level People’s Committees) may:

chat belgium
electric bicycle conversion kit